marți, 18 septembrie 2012

Mamici, cum stam cu timpul nostru?

Dragi mamici,

Si ma adresez mamicilor singurele de dimineata pana seara-intuneric, cum va descurcati?

Cum va impartiti timpul in asa fel incat sa va dedicati si activitatilor voastre preferate (dar care nu-l includ si pe puiul vostru), sa aveti grija de cel mic si sa mai faceti o groaza de alte treburi prin casa, toate astea singure-singurele?

Cum va impacati nevoile voastre, sufletelul vostru cu nevoile celui mic? Stiu ca el primeaza, dar vine o vreme cand simti pur si simplu ca-ti tanjeste sufletul sa mai respiri usurata, sa citesti, sa stai sa pierzi timpul pe net, sa te uiti la un serial (desi nu mai indraznesc sa-mi doresc asa ceva mai nou...)...?

Nu cereti ajutorul celor din jur? Cum procedati?

Astept raspunsurile voastre cu idei noi!

Va rog! :D

4 comentarii:

Diana spunea...

O Cata, a-propos de timp, ce dor imi e sa merg sa inot! Eu am un fotoliu in care stau toata ziua cu micuta (1 luna jumate) si tin langa mine pe masuta laptopul. Cu o mana o tin pe ea, cu cealalta tastez. Citesc carti tot pe laptop sau pe kindle. Seriale, pe vplay. Deci eu inca sunt legata de ea, nu pot face nimic singura toata ziua :)

Forever Catalina spunea...

Pai acum e inca bine, ca doarme mai mult si e micuta inca. Deci poti sa spui ca esti ca singura cand citesti sau te uiti la seriale. Dar sa vezi cand incepe sa exploreze....adio seriale, carti si alte activitati pe net! Pe mine ma cam chinuie acest regim... nu sunt facuta sa n-am timpul meu liber. Dar e o idee buna ca ti-ai tras laptopul lg tine! (noua ni s-a si stricat routerul... :()

carmen spunea...

Eu chiar azi dimineata am vazut un film la calculator, asta pentru ca eva se trezeste in jur de 10-10.30! de citit, citesc cand doarme ea ziua
(are somnuri intre 20 si 50 de minute).observ de la zi la zi ca se joaca mai mult singura, chitaie, chiuie in patutul ei, are tot felul de jucarii care o tin ocupata. dar avem si foarrte multe momente impreuna, in care o gasesc extrem de fericita ca se joaca cu mine, sau cu sotul meu!

Anonim spunea...

Si eu tot cand doarme stau pe net sau ma mai uit la tv, dar asta pt ca doarme in patul nostru si trebuie sa fiu langa el, altfel, as fi intr- stare de alerta. Ma mai relaxez in parc, al meu doarme in carucior la plimbare.