marți, 11 septembrie 2012

Voteaza sansa viitoarelor mame si a pruncilor lor!

Intamplator am aflat de site-ul Reiffeisen Comunitati care organizeaza concurs de proiecte de responsabilitate sociala. Mi se pare o idee geniala ca o unitate atat de mare sa ajute ONG-uri in menirea lor. Pentru detalii, iata regulamentul de pe 2012 (este deja a doua editie):


Programul de Granturi „Raiffeisen Comunitati”, aflat la cea de-a doua editie, este primul de acest gen de pe piata bancara romaneasca.

Programul reprezinta un concurs online de proiecte de responsabilitate sociala, de dimensiuni mici sau mijlocii, derulate de organizatii neguvernamentale, scoli sau spitale in localitatile in care Raiffeisen Bank SA isi desfasoara activitatea. Scopul principal al programului este de a incuraja organizatiile si institutiile din Romania sa dezvolte si sa implementeze programe de responsabilitate sociala in beneficiul comunitatii, care sa duca la imbunatatirea nivelului de trai din Romania.

Prezentul regulament prezinta informatii despre modul de implementare a activitatilor ce vor fi intreprinse in cadrul Programului de Granturi „Raiffeisen Comunitati” (denumit „Programul” sau „Programul de Granturi”), pe toata perioada desfasurarii lui. De asemenea, regulamentul cuprinde o serie de reguli ce trebuie respectate pentru participarea in cadrul acestui program.



Va rog maxim sa votati Ghid pentru alaptare "ALĂPTAREA, miracolul naturii pentru mamă şi pruncul său" prin urmatorii pasi:


1. Intri pe site-ul www .raiffeisencomunitati .ro si iti faci cont.
2. Te loghezi si dai click pe "Program de granturi" apoi pe:
3. "Click aici pentru a vota proiectul preferat"
4. Pe harta deschisa, dai click pe Bucuresti
5. Votezi : Ghid pentru alaptare "ALĂPTAREA, miracolul naturii pentru mamă şi pruncul său"


V-as fi foarte recunoscatoare! Sa fie clar: nu am nicio legatura, nu auzisem pana mai devreme ca exista un asemenea proiect, dar deja sunt o sustinatoare ferma, caci m-as bucura sa creasca rata mamelor care alapteaza! M-ar bucura sa fie doar cadre medicale avizate in maternitati, vezi experienta mea din postarile anterioare! M-as bucura sa fie chiar si CD-uri in maternitati cu informatii pretioase despre o alaptare corecta, si persoane de contact in cazurile de nereusita! M-ar bucura enorm!!!

Niciun comentariu: