marți, 22 septembrie 2015

Anii trec repede, clipele mai greu

Ce repede au trecut 3 ani și jumătate! Ce repede au trecut 4 săptămâni de când am născut!

Ce greu trec momentele cand cel mic plânge și minutele sau orele în care îl țin în marsupiu sau în brațe! Nu ma plang (deși un mic ajutor nu ar strica...) ba chiar acum mă pot bucura să-mi țin copilul in brațe. Doar ce am altceva de făcut? De ce stau acasă?

Doar uitându-mă la copiii mei (doar ai mei, da? :)), îmi dau seama ce repede trece timpul! Nici acum nu-mi vine să cred că au trecut 3 ani și 8 luni de la primul copil... Aproape 4 ani! Câte puteam face in tot timpul ăsta! Puteam să-mi pun pe picioare afacerea de săpunuri și produse naturale, puteam sa scriu câte o carte în fiecare an, puteam să fac al doilea copil mai devreme, puteam să dezvolt o altă afacere, puteam să mă specializez ca pedagog Montessori, puteam să..., să... Și să!

Acum la al doilea copil, parcă mă mai nasc și eu încă o dată! O iau iar de la zero. Un nou început! De data asta mi-am promis două lucruri: până la anul trebuie să iau permisul (acum promit de față cu toată lumea, iată) și mă dedic afacerii în care am intrat de curând. Și pentru ca astea două lucruri să se întâmple la un moment dat, să dea rezultate, fac și voi face câte ceva zilnic! Am zis! Îmi sunteți martori! La anul va rog sa ma luați la întrebări, da? Mulțumim umesc anticipat


3 comentarii:

Madalina Duport spunea...

Suntem cu ochii pe tine și te susținem în tot ceea ce faci!Totul...dar absolut totul depinde de noi!pupam

Madalina Duport spunea...

Suntem cu ochii pe tine și te susținem în tot ceea ce faci!Totul...dar absolut totul depinde de noi!pupam

Florina Musat spunea...

S-a notat! La anul, facem retrospectiva ;) "Indiferent de ceea ce ti-ai propus, descopera ca poti!" Radu Velcea