miercuri, 31 decembrie 2014

La multi ani si bun venit 2015!

A mai trecut un an, cu bune cu rele, asa e mereu (important e ce inveti din toate). Am avut un an bogat in lume noua, experiente noi pentru care sunt recunoscatoare, lucruri cu care nu ma puteam confrunta daca ramneam in corporatie (desi financiar a fost mult mai greu). Am avut ocazia sa cunosc lume frumoasa in cadrul sociatiei WAHM, asociatie care uneste mame din toata tara si le sustine in proiectele lor de joburi acasa. Pentru ca se poate, macar o perioada, sa lucrezi de acasa cu copil cu tot. Pe mine m-au ajutat mult prin largirea sferei de cunostinte, socializare, afirmare, curaj, si mai ales mi-au dat oportunitatea sa castig, in cadrul concursului organizat de ei, un magazin online pentru produsele mele naturale de ingrijire corporala. Ce-mi putem dori mai mult? :) {Sper sa fie gata in luna februarie, momentan lucram la etichete si apoi vor urma pozele de produs. Va voi tine la curent! :)}

Anul 2014 mi-a adus oportunuitatea de a patrunde in mult ravnit de mine mediu Montessori, de a invata mult mai multe lucruri la fata locului, in acelasi timp fiind si alaturi de copil. Iarasi sunt foarte recunoscatoare pentru asta desi a fost extrem de greu (si pentru copil si pentru mine, o sa povestesc in alt postare de ce), dar macar am incercat. Acum copilul este la o grainita de stat, dar asta nu ma impiedica sa aplic acasa cu el tot ce stiu si invat. Iar gradinitele de stat nu mai sunt ca pe vremea noastra, m-am bucurat sa vad ca lucrurile evolueaza mereu, are educatori cu experienta si il las cu incredere acolo. Increderea am capatat-o si lucrand in domeniul educatiei in acest an, asa ca acum sunt mult mai linistita din acest punct de vedere. Acum as putea sa ma intorc linistita in programul e corporatie. :D

Dar am o dorinta mare pentru 2015... Cateodata am impresia ca e mult prea mare pentru mine si ca ma depaseste si ma inghite si eu ma pierd in ea... Imi doresc mult sa-mi gasesc identitatea si sa am si succes (de fapt, cre ca-mi oresc curaj). Imi doresc sa dau o identitate frumoasa produselor mele de suflet, Sabien, si sa ma pot dedica 100% lor, sa fie "jobul" meu. Simt ca merita, ca meritam o viata mai sanatoasa si implicit mai frumoasa, pentru ca sunt niste produse in care cred, pe care le-am creat din nevoie si pe care le folosesc eu ma intai.

Imi mai doresc sa fim santosi si sa ne avem unul pe altul in momentele frumoase si mai ales in cele grele.
Si va doresc si voua sa fiti impreuna, ca asa e mai frumos!

3 comentarii:

Simona spunea...

Buna, Catalina! Mult spor anul acesta, sper sa reusesti sa te impui pe piata cu produsele tale! Am si eu vise de lansare cu produse de mana: roomboxes (am pe blogul meu postat ceva, ca sa-ti dai seama ce este aia, dar planuiesc sa mai fac si alte post-uri despre acest hobby), scrapbooking... Deocamdata, insa, nu pot decat sa visez, fiindca am cinci pitici care sunt mai importanti... :) Oricum, succes mult!

Forever Catalina spunea...

Wow, 5?!?! nu cred ca pot sa-mi imaginez... Multumesc frumos! Si tie mult succes si sa facem ce ne face placere, in timpul ramas liber! :)

Cazare ieftina spunea...

La multi ani! Abia acum am descoperit blogul tau. Sper sa am timp sa citesc atricolele scrise de tine. Felicitari pentru curajul si constanta cu care scrii. O zi minunata!