joi, 19 noiembrie 2015

De ce ne îmbolnăvimSursa foto aici.

Vă invit, dragi mămici, femei, bărbați, oameni in general, să priviți și să ascultați această înregistrare video dintr-o tabără pentru copii. Este genial ce s-a petrecut acolo! Mi-ar plăcea să se organizeze periodic și aș promova-o periodic fără vreo pretenție materială.

Veți vedea explicații pe înțelesul copiilor asupra cauzelor îmbolnăvirii noastre, ce este apa vie și cum o putem avea și noi, experimente pe fructe, legume, sucuri, acizi, ape din diferite surse, pentru a le testa daca sunt ape vii sau nevii/moarte.

Vizionare plăcută:

http://autovindecarea.blogspot.de/2015/11/tabara-de-craciun-2014-de-la-min-30.html

Un comentariu:

lilian nikky spunea...

Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și să facă oamenii să fie fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o celebrare mare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. DACĂ NU AȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.