miercuri, 17 august 2016

Pauza de la copii P

Din dragoste pentru copii, educație, cărți. Iubesc toate acestea, iubesc multe altele, dar de când sunt mamă aproape că am făcut o obsesie pentru educația copiilor mei. Obsesie zice soțul, eu zic că niciodată nu e prea mult când este vorba de proprii copii. Mă lovesc de prea multe cazuri de adulți cu probleme sau situații care ar fi putut fi mult mai bine azi dacă li se acorda atenția necesară în copilărie. Totul în viața noastră îşi are rădăcina în copilărie. Aceasta ne-a format mult mai mult decât putem noi bănui.

Pentru că am şansa să fiu mamă şi a doua oară, în acest "concediu" de îngrijire copil mi-am găsit o preocupare pentru mine ca om/femeie. În primul concediu am făcut săpunuri şi produse naturale. Am scris şi pe blogul special alocat pentru aceste produse aici.

Acum, având deja doi copii, am renunțat la producție (necesită spațiu, avize, autorizații, etc, etc) plus că nu am cu cine lăsa copiii. Acum am ales un fel de job, nu-mi vine să-i spun job, pentru că este mai mult un hobby. Este un mod plăcut de petrecut timpul, un fel de pauză de la copiii mei, dar şi job part-time în acelaşi timp. Să vă spun mai multe!

Este un job căruia poți aloca exact cât timp vrei şi poți. Oricând, oriunde, cu copilul în brațe sau după serviciu. Plus că implică o investiție foarte mică! Prima oară, la momenrul înscrierii, comanzi Starter Kitul şi primeşti cărți şi materiale ajutătoare cu o reducere fantastică! Toate cărțile şi materialele valorează circa 150 lire, dar plătești 50 lire (sau 40 lire, în funcție de promoțiile lunii, 28/38 lire plus transportul 12 lire). Deci din start ai ocazia să scoți investiția inițială! Iar lunile august şi septembrie, beneficiați şi de un voucher de 15 eur!!! Şi stați aşa, că abia acum încep beneficiile!

Dar pot oferi detalii celor interesați în privat. Tot ce pot spune de când m-am apucat de treabă şi până acum, adică de 7 luni de zile, este că am "jobul" meu de acasă, îl fac cu drag şi mai ales alături de copiii mei, am un venit constant pentru că am clienții mei care cumpără constant şi am început să am şi echipa mea! Ce poate fi mai frumos pentru o mamă şi o femeie?

Totul a început chiar la începutul anului! :) Eram tare nehotărâtă, de fapt, îmi doream mult să mai fac şi altceva în acest "concediu" de îngrijire copil, altceva decât spălat, mâncare, ordine şi curățenie, dar care să-mi permită să lucrez de acasă, căci nu avem cu cine lăsa copiii. Ştiam cărțile Usborne mai bine de 1 an înainte, cumpărasem câteva şi la adoram! Problema era că nu aveam bani! Indemnizația nu-mi intrase de nişte luni bune şi eram cu datorii pe atunci. Soțul era singurul care ne întreținea pe toți 4... Şi m-am înfuriat! De fiecare dată când voiam să fac ceva, noi nu aveam bani! Cum necum, am făcut rost de 250 lei, parcă, şi cu emoție i-am investit! Nicio secundă nu am regretat!

Aici suntem la primul Garden Party :)


Iar aici am scris pe blog despre câteva cărți Usborne. :)

Un comentariu:

Viatadupabebe spunea...

Felicitari ! Si noi am inceput o mini afacere/hobby si speram sa umplem putinul timp liber cu ceva folositor!