marți, 3 decembrie 2013

Originea cancerului/bolilor este in creier&CORPUL SE VINDECA SINGUR!

Am dat peste un articol mega-interesant pe financiarul.ro si nu aveam cum sa nu-l impratasesc si cu voi! Pe scurt zice asa: originea bolilor/cancerului este in creier. Din cauza unor socuri psihice pe care le suferim si peste care nu trecem, asa se "imbolnavesc" anumite organe din corp.

De prin anii '70 un doctor german Ryke HAMER a descoperit ca fiecarui organ din corp ii corespunde o parte a creierului si a observat ca pentru acelasi tip de cancer, era afectata aceeasi zona a creierului. Tipul conflictului determina zona afectata. De exemplu: in caz de cancer la plamani, este vorba de un soc de tipul "frica de moarte", caci panica de moarte este echivalenta cu incapacitatea de a respira. Odata cu socul datorat fricii de moarte, celulele pulmonare alveolare care regleaza respiratia incep instantaneu sa se multiplice, formind o tumoare pulmonara. In cazul cancerului de san, este vorba de un conflict de tipul "mama-copil" sau "probleme cu partenerul". Aceste tipuri de conflicte impacteaza intotdeauna vechiul creier, in zona care controleaza glandele producatoare de lapte. O femeie poate suferi un conflict de tipul mama-copil, intrucat isi face foarte multe griji, atunci cand copilul ei este ranit sau se imbolnaveste grav, foarte brusc. Pe durata fazei de stres, cat conflictul este activ, celulele glandei mamare continua sa se multiplice, formand o tumora. Puteti citi mai multe in articol.

Uluitor, nu-i asa? Si mai uluitor este ca doctorului care a descoperit acest diagnostic revolutionar i s-au tot pus bete in roate si a fost hartuit 25 de ani de "medicila oficiala", nu i s-a recunoscut teza depusa in 1981 la Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen. Si asta pentru ca depistand cauza cancerului, a descoperit si metode de vindecare fara medicamente, fara operatii, fara orice altceva, decat cu vorbe! Si asta se intampla dintr-un motiv foarte simplu si logic: CORPUL SE VINDECA SINGUR! Rata de vindecare a pacientilor lui a fost foarte mare. Un procuror public a fost nevoit sa recunoasca in timpul procesului, ca dupa 5 ani, 6000 din 6500 de pacienti cu cancer in faza terminala erau inca in viata. In cazul tratamentelor conventionale, cifra aceasta este inversa.

Va dati seama ca cineva acolo sus nu ne vrea binele? Va dati seama ca suntem indoctrinati, tinuti in intuneric pentru ca sunt niste interese foarte "valoroase" la mijloc?!? Si asta nu e singurul exemplu, dar este foarte bine documentat articolul si foarte logic.

Pentru mult mai multe detalii, intrati aici: http://www.financiarul.ro/2011/05/24/descoperiri-uluitoare-despre-adevaratele-cauze-ale-cancerului-corpul-se-vindeca-singur/

Voi ce ziceti?

Niciun comentariu: