marți, 29 martie 2016

TEKONEKO

Cel mai avangardist program pentru preșcolari din România

*************************************************************

Într-o zi am primit o invitație pe facebook la un atelier de construire a propriei jucării pentru copii ce urma să se desfasoare în weekend la Diverta din mallul Băneasa. Fără obligații, fără auto-reclamă, fără pretenția vreunei recenzii pe blog. Mi-a plăcut că nu era o reclamă agasantă şi pentru că eram în căutare de activitați pentru cel mare, am acceptat bucuroasă. Si bine am făcut! Baiatului meu de 4 ani i-a plăcut să-şi aleagă forma şi decorațiunile propriei jucării atât de mult încât a mai vrut să o construiască şi pe a doua!


Am mai fost şi la al doilea atelier:


Intrasem pe saitul lor, www.tekoneko.com dar nu înțelesesem mare lucru (deh, minte simplă şi mai ales pe fugă ...). Ştiam de atelierul din weekend de la Diverta, citisem că este şi o grădiniță în Băneasa si îmi mai scăpa ceva. Abia apoi am înțeles. Ei mai organizează 8 module pentru preşcolari între 2,5 şi 5 ani. Abia după ce a fost băiatul meu la unul,şi am primit feed-back personalizat pe o platformă a lor, am priceput cam ce fac ei.

*************************************************************

Cel mai avangardist program pentru preșcolari din România

Aşa se autointitulează şi pe bună dreptate. Cunosc câteva grădinițe în Bucureşti, dar ca aceasta nu am mai văzut. Iată şi de ce:

- grădiniță unică prin proiectele la care copiii au şansa să meşterească împreună cu un adult şi să ia decizii (lucruri pe care acasă nu au posibilitatea să le construiască sau nu are cine să îi insoțească), şi mai ales au şansa să mânuiască diferite unelte cum ar fi: scripeți de mai multe feluri, cărămizi uşoare dar la dimensiuni reale pentru a simula o construcție, ciocane, măşti, şi câte şi mai câte aparate care taie şi cu care constuiesc, dar şi gadgeturi de ultimă generație cu care, la fel, pot experimenta şi tehnologia. Vă las pe voi să le descoperiți, ei sunt plini de surprize! Mergeți într-o vizită! A, şi dacă eşti în zona Băneasa şi doreşti să înscrii copilul acolo, e bine de ştiți că nu au alte taxe lunare sau anuale care se plătesc la inceput de an! ;)


Nu doar gadgeturile din interior surprind prin unicitate, ci şi curtea amenajată să atragă si sa incurajeze copilul la mişcare:


- ateliere de creație a propriei jucării Build your toy la Diverta din Mall Baneasa (duminica)


- curs de activitate practică 90%, alcatuit din 8 module (a câte 4 lecții fiecare): modul de dinamică a echipelor, de construcții, de exprimare prin artă, de design, de experimentare, de inovație, de economie, de neurostiință. Modulele se țin în 2 locații şi 3 zile diferite: cel al gradiniței in zona Baneasa (joi si vineri), cel în zona Romana (miercuri).

Copilul meu a fost la prima lecție din modulul 5, Modulul de Experimentare și Simțuri. Nu am poze, parintii stau pe hol, dar stiu sigur ca i-a placut! :)

Feed-backul primit mi-a placut mult pentru ca este o parere mult mai obiectiva decat a mea, pentru ca este complexa (socio-personal, comunicare - limbaj, motricitate si cognitiv) si pentru ca este livrata foarte profesional! Felicitari pentru idei si realizare!

4 comentarii:

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Laura spunea...

Wow! Ce frumos!

Andrei Mihnea spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
alenna alison spunea...

Mă simt atât de binecuvântată din nou în căsnicia mea după ce doctorul ODUMODU mi-a adus soțul care sa separat de mine pentru un an bun. Am ALENNA după numele din ROMÂNIA. Chiar dacă am guri peste tot corpul meu, nu va fi suficient să-i mulțumesc doctorului ODUMODU pentru ajutorul său asupra vieții mele. Soțul meu sa separat cu mine de un an și am fost în dureri și agonie fără el. Deci, am căutat ajutor peste tot, dar nimic nu a funcționat până când am vrut să spun doctorul ODUMODU. Mi-am explicat situația și mi-a promis că soțul meu se va întoarce la mine în 48 de ore, până când inima mea va bate încă pentru el. Am crezut în el și a pregătit o vrajă pentru mine și soțul meu mi-a sunat exact când doctorul ODUMODU a spus. El a pledat și a spus că are nevoie de mine înapoi și acum trăim fericit din nou în ultimele 9 luni. Toți cei de acolo care citesc articolul meu care are nevoie de ajutor ar trebui să-l contacteze ... Email: drodumodusolutions@gmail.com