joi, 23 aprilie 2015

Ce Sfânt Gheorghe frumos!


Azi e sărbatoare! Da, au mai fost sărbători și vor mai fi, dar pentru mine ziua de azi a fost magnifică!

A început de dimineață, de fapt de cu o seară în urmă. Să vă povestesc. Ieri a fost doamna care ne face curățenie (mai nou, de cănd am o sarcină buclucașă) și aseară când am sosit de la serviciu, totul era curat, aranjat, pus la punct, cum îmi place mie mult. Dacă era lăngă mine o luam în brațe și o pupam; ămi venea să o sun să-i mulțumesc. :) Pot să mănânc pâine cu unt și cu sare, dar să am curățenie! Așadar, aseară când am ajuns, cald, numai bine (a avut grijă soțul meu să lase centrala pornită, căci e plecat din oraș), curat, aranjat, liniște, eram în al nouălea cer. Am avut un sentiment de parcă eram în vizită :)) :D M-am culcat fericită cu casa curată doar pentru mine :D


Azi de dimineață mi-au ieșit planurile din plin! Pe lângă faptul ca îi am pe amândoi bărbații Gheorghe, am reușit să merg în centru în Bragadiru la poștă. Și mai știam că e și săptămâna Iberică la Lidl! Nu știam dacă am timp să ajung, dar am reușit. Ah! De-aș fi avut mai mulți bani! :D Oricum, cărțile erau deja plătite, le-am luat de pe Book Depository și sunt superbe!

Am luat așa: cărți Peppa Pig, The Wheels on the bus (știe cântecelul de mult, dar vreau să vadă textul și imaginile) și My new baby (pe care i-o dau mai târziu, cred că după ce nasc):





În drum spre Lidl am trecut pe lângă biserica din Bragadiru, slujba se auzea de afară, soare, flori, liniște. Deși nu sunt o credincioasa inrăită, mereu mi-au plăcut curțile bisericilor. Doar am trecut pe lângă ea și m-a liniștit, relaxat, m-a bine-dispus pentru toată ziua. Aș vrea să vă transmit și vouă liniștea, căldura, soarele și florile, toate împachetate ca o stare sufletească să vă împlinească! :)


De la Lidl mi-aș fi luat mai multe lucruri, atât de decor pentru înfrumusețarea casei, cât și mâncare Iberică. Ah, și oale, ulcele (în care se face și se servește mâncare speficifică) și carafe din lut (pentru Sangria, mmm...) frumos decorate, arătau de parcă ar fi pictate de mână. Și totul la prețuri foarte bune! Chiar mi-am luat litere LOVE roz-pal, pe care vreau să le pun pe o poliță îngustă (pe care o să o iau de la IKEA) alături de niște fotografii cu noi și copiii. :) Și două cuiere foarte frumos decorate (și de inspirație) pentru bucătărie de agățat prosoape, șorțuri, etc. De mâncare am lat o Tortilla cu spanac și un desert cu migdale întregi.

Vă doresc și vouă o zi frumoasă cum am avut eu până la 11, când m-am dus la birou. ;) Vă trimit: DRAGOSTE, LINIȘTE, CĂLDURĂ

Niciun comentariu: