marți, 8 decembrie 2015

Hai să dăm un sens Crăciunului!

De câțiva ani nu mai simt sărbătoarea Crăciunului. Am crescut, am plecat de acasă, bisericoasă nu sunt. Parcă nu mai are valoare, pur și simplu sufletul nu-mi mai tresare de emoții puternice. Doar un pic de scânteie din bucuria copilului când deschide un nou cadou.

Parcă prea a devenit comercial: pregătirile încep cu mai bine de o lună înainte, sunt tăiați sfâșietor de mulți brazi (! După mine ar trebui să folosim un simbol de brad); ce să ne mai cumpărăm? Ce să cumpărăm membrilor familiei extinse? Ce telefon/mașină nou/nouă să ne luăm, pentru simplul moft că s-a lansat un model nou! Accentul cade mereu pe noi și pe mofturile noastre, pe visele impuse de alții să ni le dorim.

De anul acesta încep să simt ceva! Am decis să mă alătur 3 cauze: ShoeBox (m-am alăturat de anul trecut), mamelor singure și copiilor cu handicap. Aș vrea să fiu consecventă și să le sprijin în fiecare an!

Cum am putea să ajutăm împreună copiii de la Centrul de Zi și Recuperare a Copiilor cu Handicap Sever- Sf. Vasile, sct.4?

Împreună cu câțiva prieteni și parteneri, suntem proprietarii unor magazine on-line și comercializăm bunuri de larg consum (îngrijire personală, produse de curățenie, suplimente alimentare, sisteme de gătit, sistem de tratare a apei, anumite alimente etc...) pe care vă incurajam încurajăm să le încercați. Sunt produse pe bază de plante, cu ingrediente botanice-active, biodegradabile și foarte concentrate, având un raport calitate/ cantitate/ preț excelent. Și nu doar atât! Toate produsele pe care le comercializăm beneficiază de Garantia pe Satisfacție - asta înseamnă că dvs. primiți banii înapoi, integral, dacă decideți că, în urma utilizării, produsul nu vă satisface nevoile sau așteptările. 

A fost un eveniment pe 5 decembrie, va mai fi unul, sâmbătă, 12 decembrie, organizat de WAHM. Pe 14 se strâng fondurile, iar până pe 17 decembrie se vor fi achiziționat bunurile necesare copiilor de la centru.

Hai să ne unim forțele și să dăruim puțin din puținul nostru. Așa, puțin cu puțin se va face mult pentru ceilalți.

Later edit: a mai ramas o zi, mai puteti dona pana pe 14 seara si in conturile:

- RO83 INGB 0000999902405211
- RO89 BTRL RONCRT0150902701
CATALINA CHINGARU
Cu mențiunea: copii cu handicap sever sector 4

Niciun comentariu: