miercuri, 18 noiembrie 2015

Comorile mele cele mai de preț





Pe primul l-am numit Theodor pentru că a fost darul lui Dumnezeu pentru noi. Ne doream copii după ce ne-am căsătorit, dar credeam că-i planificăm. A venit mai devreme, în condițiile în care nu credeam să rămân așa repede însărcinată (prin facultate am depistat că am ovare poli-chistice, ceea ce presupunea o probabilitate de sarcină mai redusă; ulterior am aflat că e o "boală" comună, întâlnită la majoritatea femeilor).

A fost (și încă este) copilul perfect: frumos (blond cu ochi albaștri), deștept, liniștit, înțelegător, jucăuș, iubitor, afectuos. De mic a fost liniștit, mânca și dormea. Nu am știut ce e aia bătut pe spate să râgâie, nici ținut in brațe după masă să nu regurgiteze sau să vomite. Curios din fire, după ce s-a ridicat în picioare a început să exploreze cu încredere totul in jur. Nu am mai avut nevoie de cărucior, căci el o lua la fugă vesel pe stradă, prin parc.

Pe al doilea l-am numit Gabriel, my angel Gabriel (e și o melodie a formației Lamb) este îngerul meu. Este un copil foarte empatic, când îl cert îi tremură buzița de jos să plângă. Când râd, de cele mai multe ori râde și el și gângurește (încă dinainte de 2 luni!). Ziua nu-i place să stea singur, are nevoie de cineva lângă el sau să se simtă protejat în brațele mele. Iubirea pentru el mă face să mă vindec sufletește.

La naștere mi s-a părut urât, dar pe zi ce trece mi se pare din ce în ce mai frumos. Cred că va avea și el ochii albaștri, și seamănă la privire cu Theodor.

Sunt firi diferite, dar presimt că se vor înțelege foarte bine când se vor face mari. Amandoi sunt sensibili și știu că se vor iubi și ajuta.

Când ai un bebeluș te bucuri de clipele frumoase din pruncie. Trăiești prezentul, cum ar veni. După ce mai crește începi să realizezi că e serioasă treaba, nu e o jucarie, este un adult in miniatură, care mai târziu va face alegeri, se va îndepărta, va avea viața lui independentă de a ta. Pe măsură ce trece timpul îți dai seama că e treabă serioasă și ești responsabil de educația lui și de formarea lui tot timpul cât e acasă.

Oricum ar fi, mă simt onorată să pot "modela" (atât cât pot eu mai bine) două ființe și cu mine trei...

Un comentariu:

lilian nikky spunea...

Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele din cauza ajutorului pe care mi-a oferit-o Dr.saguru, ajutându-mă să-mi recuperez ex-soțul cu vraja lui magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și de a ajuta la stabilirea relației. și să facă oamenii să fie fericiți în relația lor. Mi-am explicat situația și i-am căutat ajutorul, dar spre cea mai mare surpriză, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și că acum sarbatoresc pentru că soțul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o celebrare mare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr. Saguru este cu adevărat un adevărat vrăjitor. DACĂ NU AȚI VĂ RUGĂM AJUTAȚI, DOCTOR SAGURU CONTACT ACUM prin e-mail: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și te face să te simți fericit în relația ta.
1 LOVE SPELL
2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX
3 FRUCTE DE FEMEI
4 PROMOȚIE SPELL
5 SPELL DE PROTECȚIE
6 SPELL BUSINESS
7 SPELL GOOD JOB
8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE SPELL.